Partnerek

Kincses fotó

Kincses Fotó – Zalaegerszeg, Petőfi u. 18/B Online képrendelés, képkidolgozás, egyedi ajándéktárgyak, webshop, esküvői fotózás, rendezvényfotózás, portfólió készítés, nagyméretű képek nyomtatása fényképész, fényképrendelés, fénykép, előhívás, fotókidolgozás, fotórendelés.

http://www.kincsesfoto.hu

Dreher Sörgyár

A Dreher cég története egy kis falusi serfőzdétől indul, ahol Franz Anton Dreher apjától tanulta meg a sörfőzés fortélyait. Ő teremtette meg később a családi vállalkozás alapjait, s szerezte meg a Dreherek első sörgyárát. Ez lett a kiindulópontja az utódai által létrehozott óriási konszernnek, amelynek a XX. században már Kőbánya lett a központja, s amelytől csak a kényszerű államosítás miatt váltak meg a Dreherek. A világhírűvé vált sörösdinasztia históriája 175 évet ölel fel, amely idő alatt négy generáción át szállt apáról fiúra a sörfőző vállalkozás sikerének titka.

http://www.dreher.hu

Pepsi

Több mint egy évszázaddal ezelőtt egy észak-karolinai patikában Caleb D. Bradham fejéből pattant ki a Pepsi-Cola receptje. Az üdítő nedűé, amely mára a világ egyik legismertebb és legkedveltebb termékévé és márkájává nőtte ki magát.

http://www.pepsi.hu/

Guinness

Egy ír mondás szerint Arthur Guinness nem feltalálta, hanem tökélyre fejlesztette a stoutot, a pörkölt árpaszemekből készült barnasört. A Guinness egyedülálló kesernyés ízének titka abban rejlik, hogy csak a legjobb minőségű, válogatott alapanyagokat használják, és egy féltve őrzött, titkos eljárást alkalmaznak a főzés során.

http://www.guinness.com/

Zwack

Az ismert gyomorkeserű-likőr és egyéb szeszes italok gyártója és forgalmazója.

alkonyat0@gmail.com